Jestem Maciek mam 14lat i mieszkam we wrocławiu.Chodze do gimnazjum nr. 9 interesuje się akwarystyką,grami,sportem i ogólnie biologią.W przyszłości planuje skończyc studia weterynaryjne na uniwersytecie przyrodniczym we wrocławiu i chce zostac dobry weterynarzem.Podoba mi sie to forum licze na pomoc w razie czego i sam chętnie postaram się pomóc.
Jestem Kamil i mieszkam w Bieruniu. Moje hobby to piłka nożna i terrarystką. W przyszłości chciałbym zostać zoologiem. Tak jak kolega powyżej będę starał się pomóc innym użytkownikom, a także oczekiwał w razie problemów od nich pomocy.
Administrator
Ja z kolei nazywam się Jakub Interesuję się owadami, gadami, płazami i robieniem zdjęć ...
Mieszkam w Rybniku, staram się uczyć na takich stopniach żeby dostać się do tech. weterynaryjnego w Rzeszowie ... No i tyle .
Pozdrawiam was Wszystkich
No to ja też się przedstawię I postaram wam się pomóc mam na imię Max od 7 lat jestem hodowcą ptaszników mam już sporą kolekcję. Ale owady egzotyczne posiadam również więc jeśli będę mógł to pomogę
Jestem dyplomowanym hodowcą owadów egzotycznych.
W przyszłym tygodniu wstawię kilka opisów modliszek wraz ze zdjęciami
A jak coś to odezwijcie się na maila i powiedzcie z jakiego działu potrzebne opisy to w wolnym czasie je napiszę
Ostatnio edytowany przez Regalis (2012-03-23 10:31:08)