Jestem Maciek mam 14lat i mieszkam we wroc³awiu.Chodze do gimnazjum nr. 9 interesuje siê akwarystyk±,grami,sportem i ogólnie biologi±.W przysz³o¶ci planuje skoñczyc studia weterynaryjne na uniwersytecie przyrodniczym we wroc³awiu i chce zostac dobry weterynarzem.Podoba mi sie to forum licze na pomoc w razie czego i sam chêtnie postaram siê pomóc.
Jestem Kamil i mieszkam w Bieruniu. Moje hobby to pi³ka no¿na i terrarystk±. W przysz³o¶ci chcia³bym zostaæ zoologiem. Tak jak kolega powy¿ej bêdê stara³ siê pomóc innym u¿ytkownikom, a tak¿e oczekiwa³ w razie problemów od nich pomocy.
Administrator
Ja z kolei nazywam siê Jakub Interesujê siê owadami, gadami, p³azami i robieniem zdjêæ ...
Mieszkam w Rybniku, staram siê uczyæ na takich stopniach ¿eby dostaæ siê do tech. weterynaryjnego w Rzeszowie ... No i tyle .
Pozdrawiam was Wszystkich
No to ja te¿ siê przedstawiê I postaram wam siê pomóc mam na imiê Max od 7 lat jestem hodowc± ptaszników mam ju¿ spor± kolekcjê. Ale owady egzotyczne posiadam równie¿ wiêc je¶li bêdê móg³ to pomogê Jestem dyplomowanym hodowc± owadów egzotycznych.
W przysz³ym tygodniu wstawiê kilka opisów modliszek wraz ze zdjêciami
A jak co¶ to odezwijcie siê na maila i powiedzcie z jakiego dzia³u potrzebne opisy to w wolnym czasie je napiszê
Ostatnio edytowany przez Regalis (2012-03-23 10:31:08)